SPØRSMÅL OG SVAR

SPØRSMÅL SOM OFTE STILLES:


1. HVORFOR CELLRESET-KUREN FREMFOR ANDRE DIETTER?

SVAR:   Forskjellen mellom CellRESET-kuren og de fleste andre dietteter er at andre dietter ikke tetter næringshullene dine godt nok

Mange dietter er basert på lite mat og gjør deg sulten og misfornøyd. Ved å trappe ned på mengden kalorier og næring vil du miste muskemasse, fett, og vann men dette er midlertidig. Kroppen får ikke nok næring til at alle kroppens prosesser fungerer optimalt - derfor blir sluttresultatet at du legger på deg igjen og i tillegg får mangeltilstander. En overvektig kropp er en kropp i ubalanse. Når du mister muskelmasse reduseres også forbrenningen.

For at en diett skal klare å få kroppen i fysisk balanse igjen må alle «næringshull tettes igjen». Dette er hvorfor næringsdrikkene og aminosyrer inntas hver dag under kuren og i tiden ETTERkuren. Til dette kreves jevn tilførsel av næringsrik mat og høyopptakelig næring fra drikkene over en lengre periode - og innføring av nye sunne matvarer på lengre sikt.

Når kalori-inntaket kuttes drastisk, vil kroppen din helt instinktivt «skru ned» forbrenningen. Med begrenset mengde mat og næring - vil kroppen din få klare signaler om at her må det spares på fettet - i tilfelle vi må gå i «overlevelsesmodus» i en lengre periode. Kroppen din har som oppgave å holde deg i live - så dette er en helt naturlig reaksjon!

Spiser du lite kalorier vil kroppen i tillegg oppleve dette som stress! Når vi er stresset så øker produksjonen av stresshormonene kortisol og adrenalin. Disse sørger for at fettforbrenningen går ytterligere ned.

I  CellRESET spiser du 4 proteinrike måltider som holder deg mett og du skal ikke sulte deg ned i vekt, men spise deg ned i vekt. Proteiner er kroppens byggestener og kuren sørger for at muskelmassen forblir selvom vekten reduseres. I tillegg stabiliseres kroppens hormonverdier som resulterer i at kroppen ikke vil skrike etter usunne craving etter kuren- noe som er vanlig etter andre dietter og skaper jojo-effekt. 


2.  HVA SPISER JEG? 

SVAR: Under disse 28 dagenespiser du rene proteiner av kylling, kalkun, fisk, viltkjøtt, storfekjøtt, scampi, grønnsaker, youghurt og frø. Samtidig inntar du næringsproduktene som følger med i cellreset-pakken-


3. VIL JEG FÅ EN UKEPLAN/DIETT-PLAN SLIK AT JEG VET HVA OG HVOR MYE JEG SKAL SPISE?

SVAR: Du får en nøyaktig utregnet kostholdsplan fra oss. I planen står hvilken mengde mat og hva du skal spise.


4. HVORFOR BURDE JEG FORTSETTE MED CELLRESET-VERKTØYENE ETTER KUREN?

SVAR:  Etter de første 28 dagene går man over i en 3-måneders vedlikeholdsfase. Det er her den virkelige jobben starter! Her skal nye vaner bygges. Visste du at det tar minimum 3 måneder å endre en gammel vane? Det tar ett år før alle kroppens celler er fornyet - og det tar hele 3 år å slette celleminnet ditt. Cellene dine husker godt - og vil stadig vekk prøve å drive deg tilbake til "det gamle". Det er her CellRESET-verktøyene kommer inn og hjelper deg frem til målet; en sunn, sterk og balansert kropp! Se på CellRESET og næringsdrikkene som en verktøykasse som faktisk kan brukes resten av ditt liv. Har du ikke kommet helt i mål med vekt, energi og balanse etter de første 28 dagene - så vit at resultatene vil fortsette så fremt du fortsetter å bruke verktøykassa di!


5. HVORFOR BURDE JEG FORTSETTE MED NÆRINGSPRODUKTENE ETTER KUREN?

SVAR: Kroppen trenger kontenuerlig tilgang på næringsstoffer for å opprettholde balanse! Morgendrikken bidrar til å opprettholde en ren tarm, en fordøyelse i balanse og metabolismen som du har fått økt under kuren. Hvis du slutter med denne, vil avfallstoffer og slag samle seg opp i tarmen og på nytt føre til overflødige dårlige tarmbakterier som bringer deg tilbake til ubalanse. 

Energiboost-drikken bidrar til å opprettholde ditt økte energinivå. Ved å slutte med denne vil du sakte men sikkert merke at energinivået reduseres. Du burde innta 2 aminosyrekapsler hver morgen sammen med morgendrikken, dette for å beholde muskelmasse og dermed holde forbrenningen i gang.

Mineral drikken tilfører kroppen mineraler, er med på å stabilisere blodsukkeret og opprettholde riktig ph-balanse i kroppen. Et stabilt blodsukker påvirker vekten positivt. 

Det kjente problemet med ulike dietter er at man raser raskt ned i vekt, men så fort dietten er over faller man tilbake til gamle vaner og man legger på seg igjen rett etterpå. Hvis du ønsker å opprettholde vektreduksjonen og resultatene du har oppnådd under de 28 dagene, anbefaler vi deg derfor på det sterkeste å fortsette med produktene i minimum 6 måneder etter endt kur. (Disse kan brukes hver dag på daglig basis ved siden av et variert kosthold). Dette vil gi kroppen din tid til å tilpasse sin nye vekt, forsyne kroppen med den samme livsviktige næringen du tilføre under de 28 dagene - og dette vil derfor hjelpe deg med å holde vekten og de andre resultatene stabile. 


6. KAN JEG DRIKKE KAFFE? 

SVAR: Ja, det kan du.


7. VIL JEG LEGGE PÅ MEG NÅR AKTIVERINGSFASEN (de første 28-dagene) ER OVER?

SVAR: Nei, så lenge du fortsetter å bruke verktøyene du har lært under de 28 dagene vil du ikke falle tilbake, tvert i mot vil vekten fortsette å avta.


8. INNEHOLDER NÆRINGSDRIKKENE/PRODUKTENE SUKKER?

SVAR: Næringsdrikkene/produktene inneholder kun naturlig søtning og søtning som ikke påvirker blodsukkeret ditt negativt.  Disse inneholder fruktose fra ren frukt og grønt og det er i tillegg benyttet urten Stevia som søtningsmiddel (av smakshensyn). Husk at ren fruktose som sukkererstatning også kan være negativt for oss. MEN, når vi spiser fruktose i sin opprinnelig form, hvor fruktsukkeret fortsatt er bundet til næringen fra frukt og grønt, får vi ikke de negative virkningene. I næringsproduktene som benyttes under CellRESEST-kuren er fruktosen fortsatt bunden til næringen (vitaminer, mineraler, enzymer osv) fra frukt og grønt. Hadde man fjernet fruktosen - så ville du fått ren fruktose - som heller ikke er bra - og næringsproduktene ville ikke lenger kunne kalles for naturlige produkter. Næringsdrikkene inneholder IKKE raffinert sukker. 


9. HVOR MYE "SUKKER" FÅR JEG I MEG UNDER CELLRESET?

SVAR: I løpet av de første 28 dagene får du i deg like mye sukker som i 12 1/2 eple. Sukkeret kommer fra maten og fra næringsdrikkene. Dette er et minimum av hva kroppen og hjernen din trenger for å fungere under kuren. I CellRESET-original er næringsstoffene i maten og tilskuddene er nøye vektet opp mot hverandre og inkluderer en synergistisk sammensetning av vitaminer, mineraler og aminosyrer.


10. KAN JEG TA KUREN HVIS JEG GÅR PÅ MEDISINER?

SVAR: Ja, det kan du. Mange spør oss hvorvidt de kan ta dietten sammen med medisiner. Det er ingen ting i CellRESET-konseptet som ikke lar seg kombinere med medisiner. Går du på Marevan skal du derimot ikke gå på denne dietten (alternativ diett kommer)


11. KAN JEG BRUKE NÆRINGSDRIKKENE/PRODUKTENE HVIS JEG GÅR PÅ MEDISINER?

SVAR: Ja, det kan du. Næringsdrikkene er helt naturlige, laget av økologiske planter og vekster, og baserer seg kun på mat ( fra grønnsaker, urter og frukt). Næringsproduktene er allergenfrie, glutenfrie, laktosefrie og GMO-frie. Produktene er spesielt sammensatt for at næringsstoffene skal jobbe best mulig sammen. Alle næringsstoffene er gjort vannløselige (også de fettløselige). Næringsdrikkene vil ikke påvirke medisinene dine, men du bør alltid rådføre deg med legen din.


12. JEG ER VEGETARIANER, KAN JEG FREMDELES TA DIETTEN?

SVAR: Spør oss for en alternativ diett.


13. ER NÆRINGSDRIKKENE/PRODUKTENE GLUTEN OG LAKTOSEFRIE?

SVAR: Ja


14. KAN JEG TYGGE TYGGIS?

SVAR: Nei, det kan du ikke. Dette er fordi kroppen ikke skal få mer påfyll av kunstig tilsettningstoffer/søtning, da den skal kvitte seg med dette under kuren.


15. KAN JEG DRIKKE KULLSYREVANN OG BRUS?

SVAR: Nei, det kan du ikke. Dette er blant annet fordi kroppen skal kvitte seg med sulfater som kullsyrevann inneholder.


16. JEG ER IKKE GLAD I RØDT KJØTT, KAN JEG SPISE ANDRE TYPER KJØTT?

SVAR: Ja, det kan du. Du kan variere fritt mellom kjøtt-typene som er listet opp i kostholdsplanen vår.


17. HVILKE BIVIRKNINGER KAN JEG FORVENTE?

SVAR:  Noen opplever plager som hodepine, tørste, løs mage, hard mage, litt indre uro- dette er de første dagene i uke 1, men dette balanserer seg rundt dag 4 eller 5. Man burde se på dette som et godt tegn på at kroppen har våknet og er i ferd med å rydde opp, cellene og lever renses, helseverdier, blodsukker og hormoner balanseres, i tillegg forbrennes det farlige fett. Når man føler seg uvel, bruker man næringsdrikkene som verktøy. 


18. KAN JEG IKKE BRUKE NOE KRYDDER?

SVAR: Du kan bruke massevis av krydder, så lenge de ikke inneholder salt eller sukker. I tillegg kan du bruke masse urter og sitron/lime over maten.


19. HVOR LANG TID TAR DET FØR JEG MOTTAR MIN CELLRESET-PAKKE I POSTEN?

SVAR: Det tar ca 2-5 dager fra bestillingsdato til du mottar din CellRESET-pakke. Pakken hentes hos ditt lokale postkontor.


20. HVOR MYE KAN JEG FORVENTE Å GÅ NED?

SVAR: Du kan forvente en vektnedgang mellom 5-12 kilo ila de første 28 dagene.